Header Image

Op naar de Top met de Klimwand van Raysan Evenementen

Klimwand front fotoOnze 8 meter hoge klimwand is een uitdaging voor jong en oud die altijd al eens een berg had willen beklimmen maar daar als een berg daar tegenop zag. Raysan Evenementen heeft een unieke klimwand waarop totaal vier mensen tegelijk kunnen klimmen, alle 4 de klimroutes variëren in moeilijkheidsgraad zodat er voor iedereen een klimroute naar de top is. Met zijn 4 verschillende klimroutes is het natuurlijk leuk om iedere keer een andere route te proberen maar het leent zich natuurlijk ook perfect om een wedstrijdje te doen op de klimwand, wat dacht je van een ware estafette race, wie het snelste boven is of wie in een bepaalde tijd het vaakst op de toeter heeft gedrukt, keuze zat dus en de mensen van Raysan evenementen helpen daar graag een handje bij. Onze klimwand wordt begeleid door ervaren en enthousiaste medewerkers die de veiligheid optimaal garanderen. Tevens dragen zij ook een steentje bij aan de feestelijke uitstraling van het evenement.


Promoot uw product of bedrijf op 8 meter hoog.

Onze klimwand is 8 meter hoog en daarom een enorme blikvanger. Het is dus het perfecte middel om uw bedrijf, product of vereniging via een reclame-uiting onder de aandacht te brengen. Raysan Evenementen kan voor u reclame banieren ontwerpen en laten bedrukken om uw product optimaal te laten opvallen tijdens een evenement, vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

 

Prijs : € 650,- Km vergoeding : € 0,60 p/km benodigde ruimte : 7x7x10 meter lxbxh

6 uur operationeel. Incl. WA verzekering deelnemers en begeleiding.

Bij te boeken Geluidinstalatie : € 50,- Reclame banier klimwand : € 125,- p/s Reclame banier afzethek : € 30,- p/s Offerte aanvragen Alle genoemde prijzen zijn exclusief Btw

Array
Nieuwsbrief

Error! Vul de verplichte velden in. U bent succesvol ingeschreven Verzenden...
Social Media
  • Facebook
Contact gegevens
Bedrijf: Raysan Evenementen
Adres: Zonnebloemstraat 12
Postcode: 3434 VB
Plaats: Nieuwegein
Email: info@ raysan-evenementen.nl
Telefoon: +31 6 10 60 35 54
+31 6 51 36 42 29
© 2017 Raysan Evenementen ALGEMENE VOORWAARDEN PRIVACY POLICE DISCLAIMER